LEUK DAT JE OP MIJN WEBSITE TERECHT BENT GEKOMEN!

Mijn naam is Silvio van de Ven en met mijn ruim 16 jaar lange ervaring op het gebied van webdesign en online marketing.

Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn passie.

Alles wat ik doe, doe ik vanuit de passie om jouw dromen en ideeën werkelijkheid te laten worden. Ik heb al meer dan 400 websites gebouwd voor klanten en ben daarnaast een expert in het bouwen van websites en webshops in WordPress met Woocommerce. Voor adverteren op Facebook en Instagram draai ik ook mijn hand niet om. We zorgen ervoor dat je niet alleen indruk maakt, maar vooral ook impact.

Naast dat ik succesvolle websites en webshops maak, ben ik ook een specialist in Google optimalisatie. Ook schrijf ik teksten voor je die zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Het kan zijn dat je net start met je bedrijf en dat je tegen een aantal vraagstukken aanloopt. In eerste instantie ben ik in 1994 begonnen met grafische vormgeving, ik kan dus ook een logo met bijpassende huisstijl vormgeven. Ik merkte door de jaren heen dat er een verschuiving naar online kwam waardoor we zijn uitgegroeid naar een totaalconcept voor online marketing en webdesign. Wij vinden het succes van welke ondernemer dan ook belangrijk, je bent bij ons welkom als groot of middelgroot bedrijf, maar ook als kleine ondernemer. Ook jij kunt online succesvol zijn.

Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn passie.

Transparantie en persoonlijk contact is iets wat ons kenmerkt. We willen altijd aan je wensen kunnen voldoen en hebben er daarom voor gekozen dat je altijd terecht kunt bij één vast contactpersoon. Je kunt via de mail, telefonisch of via Whatsapp contact opnemen en we beloven dat we binnen twee dagen op je reageren.

Ik ben pas tevreden als jij helemaal tevreden bent en ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Met een team van experts op hun eigen gebied weten we hoe we je volledig kunnen ontzorgen. Heb je een bestaande webshop of website en ben je niet helemaal tevreden, of ben je een startende ondernemer die simpelweg het budget niet heeft om een dure website te betalen? Voor elk online marketing gerelateerd vraagstuk kun je mij benaderen. De koffie staat al voor je klaar, ik ben benieuwd hoe ik als dé webdesigner van Helmond jouw dromen kan verwezenlijken.

waarom kiezen voor Zazoutotaal webdesign?

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online zou zeker mogelijk kunnen zijn. 

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben servisce en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onzen klanten altijd gebruik kunnen maken van ons gratis support.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen, wij lossen het voor je op.

WAAROM JE VOOR MIJ ZOU MOETEN KIEZEN?

Simpel, ik ben transparant over wat het je kost en wat het je oplevert.

Geen kleine lettertjes, maar all-in prijzen en altijd voorzien van gratis support.

Ooit gestart met grafische vormgeving en inmiddels uitgegroeid tot volwaardig bureau met ruim 10 jaar ervaring in online marketing en webdesign.

Zeer betaalbare tarieven: Bij ons weet je waar je aan toe bent. Voor een vaste all-in prijs weet je wat we voor je betekenen.

Persoonlijk contact: Ten alle tijden kun je ons mailen, bellen of whatsappen. Je hebt altijd te maken met één contactpersoon

Mijn projecten

Ik heb inmiddels al ruim 500 websites gebouwd maar laat je hier graag zien wat de laastste projecten zijn. Klik op de aflbeelding om de live website te zien.