MIJN TARIEVEN ZIJN ZEERBETAALBAAR

ZEER BETAALBARE TARIEVEN: VOOR EEN VASTE ALL-IN PRIJS WEET JE WAT WE VOOR JE BETEKENEN.

Voor een betaalbaar tarief neem ik je werk uit handen.

Ik begrijp als geen ander dat je het als ondernemer hartstikke druk hebt met de aansturing van je bedrijf. Echter denken we dat ongeacht in welke branche je je bevindt, je maximaal succes online kunt verkrijgen. Ik ben er samen met een team van experts om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Welk vraagstuk je ook hebt op het gebied van online marketing, wij vinden een passende oplossing.

Website laten maken
Basic website, professioneel en geheel naar wens met doorgevoerde huisstijl – € 899,

Premium website, ook zelf makkelijk te onderhouden – € 1249,-

Excellent website, uniek en volledig op maat – € 1999,-

Webshop laten maken

Woocommerce webwinkel, meest gekozen webwinkel cms wat meegroeit met jou online succes – € 1499,-

Opencart webwinkel, volwaardig voor de beginnende online webwinkelier. Voorzien van veel webwinkel modules – € 1999,-

Prestashop webwinkel, het ideale webshop cms systeem voor het opzetten van een complete professionele webwinkel – € 2499,-

Google optimalisatie website

Complete SEO (WordPress) website optimalisatie, wij zorgen door het plaatsen van de juiste waardevolle zoekwoorden en teksten voor een optimale vindbaarheid in Google – vanaf € 399,-

Google optimalisatie webshop

Complete SEO webwinkel optimalisatie, door het plaatsen van de beste artikel omschrijvingen in combinatie van de juiste omschrijven zul jij meer producten verkopen – vanaf € 599,-

Website SEO Ranking programma

Jaarprogramma voor een uniek SEP programma waarin wij maandelijks jouw website monitoren en waarnodig gaan aanpassen op het gebied van unieke en hoogvolume zoekwoorden inclusief concurrentie onderzoek, met als doel je website in de top 10 Google plaatsen en behouden. Opstart fee: € 249,- (eenmalige) + maandelijks € 199,- abonnement. Minimale looptijd 12 maanden, daarna maandelijk opzegbaar.

Teksten schrijven voor websites

Voordat we jou webteksten kunnen gaan schrijven gaan wij eerst een grondig onderzoek doen naar de meest gangbare zoekwoorden, want behalve zoekvolumes van deze woorden is het ook handig om te weten waar het laaghangend fruit hangt. Zodra we dat in kaart hebben gaat onze tekstschrijver Janneke voor je aan de slag om de meest waardevolle teksten voor je website of blog te schrijven, zodat jou bezoeker maar ook Google weet waar jou product of dienst over gaat. Tarieven op aanvraag

Facebook & Instagram berichten (posts)

Wij verzorgen je complete Facebook en Instagram posts, dat wil zeggen dat wij wekelijks 3 unieke berichten (posts) op jouw bedrijfspagina van Facebook en Instagram plaatsen. De 3 unieke berichten die wij voor je schrijven en plaatsen zorgen er uiteindelijk voor dat jij met je bedrijf een autoriteit wordt in jou vakgebied.

Informeer vrijblijvend naar de werkwijze en tarieven.

Facebook & Instagram adverteren (ads)

Facebook en Instagram zijn momenteel de forums waar je tegen lage tarieven veel nieuwe klanten benaderen en ze uit te nodigen om gebruik te maken van jou aanbieding of voor het aanvragen van een informatie pakket. Door de juiste targeting naar uw ideale klant of doelgroep haalt u veel conversie (omzet) uit uw geïnvesteerde budget. Wij kunnen tegen zeer gunstige tarieven de ideale campagne voor jou opzetten.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Logo + Huisstijl laten maken

Wij ontwerpen voor jou een uniek logo geheel naar jou idee of voorbeeld, of je geeft ons de vrijheid om voor jou een passend logo te ontwerpen. Alle logo’s leveren wij aan jou uit in de meest gangbare bestandsformaten t.w. .AI, EPS, PDF, PNG en JPG.
Je kunt bij ons kiezen uit 3 logo pakketten:

Logo Basic – kiezen uit 1 ontwerp – € 159,–

Logo extra – Kiezen uit 2 ontwerpen – € 199,-

Logo VIP – Kiezen uit 4 ontwerpen – € 299,-

Tegen een meerprijs van slechts € 99,- ontwerpen wij jou complete huisstijl voor het drukken van visitekaartjes, briefpapier en enveloppe. En voor slechts € 39,- drukken wij voor jou 500 visitekaartjes geheel dubbelzijdig en full-color.

All-in website onderhoud

Elke website heeft periodiek onderhoud nodig, want doe je dat niet dan zet je de deur wagenwijd open voor eventueel hackers of andere kwaadwillende gasten, maar ik loop je dan het risico en gevaar dat bepaalde functies, zoals je contactformulier, je fotogalerij of andere functies die dan spontaan uitvallen. Dit soort dingen kun je voorkomen door wekelijks alles goed na te lopen en te updaten.

Echter weten wij heel goed dat jij dat niet consequent doet met alle vervellende gevolgen van dien. Maar wij bieden je de complete oplossing want voor slechts € 25,- per maand verzorgen wij het totale onderhoud van je website, dat betekend dat wij wekelijks alle plugins voor je updaten, maar ook de WordPress en template updates worden door niet vergeten. Ook maken we dan dagelijks 3 back-ups van je website. kortom jij concentreert je op jouw bedrijf en wij op jouw website.

(Het tarief van € 25,- per maand wordt jaarlijks gefactureerd)

Webhosting van je website

Elke website moet gekoppeld zijn aan een webhostingpakket want anders is je website niet zichtbaar op het internet. Maar de ene webhoster is de andere nog niet, want Google controleerd continu de laad snelheid van je website, en als deze erg traag zal je website nooit hoog scoren in Google.

Maar wij bieden jou de perfecte oplossing voor een super snelle webhosting voor jouw website. Je kunt bij ons kiezen uit 2 fantastische webhosting pakketten die wij jou aanbieden vanuit de beste hostingpartij in Nederland. Wij kunnen onze klanten tegen een gereduceerde prijs van slechts € 11,- per maand (ipv € 35,-) een zeer snelle en veilige webhosting aanbieden voor WordPress websites.

Maar ook voor WordPress Woocommerce webshops, Opencart webshops en Prestashops webshop bieden wij een zeer veilige, snelle en stabiele webhosting voor € 19,95 per maand aan. Laat het ons weten indien je nog met vragen hierover zit, wij helpen je uiteraard graag.

Alle bovenstaande tarieven zijn uiteraard exclusief 21% BTW