LEUK JE HIER TEGEN TE KOMEN

Experts op het gebied van webdesign, online marketing En Social media

Voor een betaalbaar tarief nemen wij al je werk uit handen.

Ik en mijn team zitten dagelijks voor jou klaar om je te helpen met al jou webdesign vragen of problemen, wij hebben alle kennis en veel ervaring in huis om elk probleem aan te pakken. Van de complete techniek tot het grafisch design inclusief de juiste tekstuele invulling van je website en social media campagnes. Kortom welkom!

Thomas Weise

Thomas Weise

Senior Webdeveloper

Thomas is een topper is zijn vak, hij weet als geen ander altijd de juiste oplossing op alle technische vragen van onze klanten.

Kan niet bestaat niet in Thomas woordenboek, sterker nog, goed is voor Thomas niet goed genoeg, want zoals Thomas het zelf zegt “het kan altijd beter”.

Silvio van de Ven

Silvio van de Ven

Creative Director

Behalve dat ik al 25 jaar eigenaar ben van ZazouTotaal Webdesign en online marketing, ben ik ook zeer gedreven in de grafische en technische ontwikkeling van onze webdesign projecten.

Daarnaast ligt mijn passie in het vindbaar maken en hoog laten ranken van websites in Google.

Janneke ten Caten

Janneke ten Caten

Copywriter & Social media expert

Al onze teksten worden bij ons geschreven door deze jonge dame, want als Janneke haar pen in de hand neemt, komen daar de best mogelijk website teksten uit.

Maar ook voor het schrijven van Social media posts en advertenties is Janneke een topper. 

0492- 236 015

Op de juiste plek bij
Silvio van de Ven

Als dé webdesigner van Helmond met ruime ervaring vertel ik je graag wat ik voor je kan betekenen in het behalen van jouw online succes!