IK VINDT HET FIJN DAT JE HIER BENT

Kijk gezellig even rond en laat je inspireren door al het moois wat je hieronder ziet.

Ik heb inmiddels al ruim 500 websites gebouwd maar laat je hier graag zien wat de laatste projecten zijn. Klik op de afbeelding om de live website te zien.

ANGELO STRAATWERKEN

Klik voor live website

RUPS WEG

Klik voor live website

DE BREE MAKELAARDIJ

Klik voor live website

OP EN TOP SPUITWERKEN

Klik voor live website

AAPIO VLOERRENOVATIE

Klik voor live website

Wat onze klanten je graag willen vertellen

Voor ons staat de klant centraal, we hechten daarom veel waarde aan reviews en zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

Mike Krol

Tajima Europe

“Goede webdesigner die zijn afspraken nakomt. Silvio heeft voor ons de website relatief snel gebouwd en heeft alle extra gewenste modules toegepast. Ook aanpassingen die wij nog achteraf wilden hebben zijn goed uitgevoerd, zonder daarvoor hoge kosten in rekening te brengen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Silvio van de Ven dan ook aanbevelen.”

Rene Hendrikx

De Vakverhuizer

“Fijne samenwerking, Silvio van de Ven komt zijn afspraken na. Silvio heeft voor ons een website gebouwd, alles in goed overleg. Er werd de tijd genomen voor de klant en afspraken werden netjes nagekomen. Ook een aantal aanpassingen van onze kant, waren geen probleem en werden keurig aangepast. Vandaar een hele fijne samenwerking!”

Tobias Alexander

Werkcentrum Groep

“Erg mooie website gebouwd waar wij zeer content mee zijn. Silvio en zijn team zijn ons uitstekend tot dienst geweest m.b.t. de bouw en het onderhoud van onze website. Hij heeft onze ideeën goed geïnterpreteerd en vertaald naar wat nu onze website is. Prijs-kwaliteit is top!“

Op de juiste plek bij
Silvio van de Ven

Als dé webdesigner van Helmond met ruime ervaring vertel ik je graag wat ik voor je kan betekenen in het behalen van jouw online succes!