GENIET VAN ONZE LAGE TARIEVEN

Het is onze passie om strategisch
met je mee te denken

DE JUISTE
KWALIFICATIES

ZOEKMACHINE
GEOPTIMALISEERD

SNEL ONLINE
ZICHTBAAR

STRATEGISCHE
AANPAK

Het is onze passie om strategisch met je mee te denken. Door onze verschillende expertises op het gebied van online marketing is er altijd wel iets passends te vinden voor jouw onderneming. We staan voor transparantie en bij ons hoef je dan ook geen overbodige of plotselinge extra kosten te verwachten. Onze diensten zijn all-in en je kunt altijd gebruik maken van onze gratis support. We hebben alles in huis om jou te kunnen ontzorgen of je simpelweg verder te helpen. Silvio van de Ven is dé webdesigner van Helmond die graag samen werkt aan jouw online succes.

K

WEBDESIGN, ONLINE MARKETING & MEER

Voor betaalbare tarieven neem ik je al het werk uit handen.

Website laten maken

Met veel passie bouw ik al ruim 10 jaar via WordPress succesvolle en responsive websites. Bij ons kun je kiezen voor eindeloze en handige functionaliteiten. Ongeacht in welke branche jij je bevindt, we zijn er van overtuigd dat je online succes kunt hebben. Wellicht weet je nog niet helemaal hoe je diensten er uit gaan zien, wij analyseren je bedrijf en stellen in samenspraak met jou een duidelijk plan op om ervoor te zorgen dat jouw online zichtbaarheid wordt vergroot. Door het vergroten van je online zichtbaarheid kunnen er meer klanten bij je terecht komen, kan je omzet vergroot worden en bouw je meer naamsbekendheid op. Het maakt niet uit od je MKB bedrijft bent of een kleine ondernemer, wij zorgen ervoor dat website aansluit om jouw wensen en behoeften.

Webshop laten maken

Je bent volledig eigenaar van je webshop, wij richten het alleen in naar jouw voorkeur en geven daarbij ons advies. We voorzien in de belangrijkste functionaliteiten en je kunt oneindig producten toevoegen. Ook regelen we functionaliteiten als betaalmogelijkheden en verzendmogelijkheden. Jij kunt vervolgens de webshop zelf eenvoudig aanpassen. Het is de manier op jouw producten online op een professionele manier aan te bieden.

Google optimalisatie

Wil je graag een eigen website, maar heb je geen of weinig verstaand hoe je goed gevonden kunt worden? Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe je website hoger scoort in zoekmachines zoals Bing en Google. Wij nemen de Search Engine Optimization graag uit handen zodat je meer omzet uit je website kunt halen en zodat je meer bezoekers op je website krijgt.

Website SEO ranking programma

Door ons SEO ranking programma zijn we in staat ervoor te zorgen dat jouw website beter scoort dan websites van andere ondernemers van bedrijven. We geven je website de juiste input mee zodat jouw website wint in Google.

Teksten schrijven voor je website

Tegen een betaalbaar tarief schrijven onze tekstschrijvers overtuigende webteksten die zoekmachine geoptimaliseerd zijn, zodat je meer kunt gaan verkopen.

0492-236 015

Facebook en Instagram adverteren

Wij vinden het belangrijk dat je naast dat je indruk maakt op (potentiële) klanten, je vooral ook impact maakt. Wil je graag meer leads naar je website? Wil je meer volgers op Instagram en meer likes op Facebook? Facebook adverteren of Instagram adverteren is dan wellicht iets wat je wilt inzetten. Welke doelstelling wil jij bereiken?

Logo + huisstijl laten maken

De huisstijl en het logo zijn als het ware het gezicht van het bedrijf. Je klanten komen hier als eerste mee in aanraking. Het zorgt daarnaast voor herkenning. Wij zijn gestart met grafische vormgeving en doen dit al ruim 26 jaar. Je ontvangt al snel de eerste ontwerpen en we voorzien in ieders budget.

Website onderhoud

Het is van belang om je website op tijd te updaten en te voorzien van de juiste plugins om er optimaal en op een goede manier van gebruik te kunnen maken. Jij hebt er geen omkijken meer naar, wij zorgen dat je website up-to-date is.

Webhosting

Werkt je website in WordPress niet naar behoren of ben je gehackt? Bij ons is je website altijd veilig doordat de website is voorzien van een SSL certificaat en je website is bij ons altijd online.

WAAROM JE VOOR ONS ZOU MOETEN KIEZEN?

Simpel, wij zijn transparant over wat het je kost en wat het je oplevert.

Geen kleine lettertjes, maar all-in prijzen en altijd voorzien van gratis support.

Ooit gestart met grafische vormgeving en inmiddels uitgegroeid tot volwaardig bureau met ruim 10 jaar ervaring in online marketing en webdesign.

Website laten maken

Basic website, professioneel en geheel naar wens
met doorgevoerde huisstijl – € 899,-

Premium website, ook zelf makkelijk te onderhouden – € 1249,-

Excellent website, uniek en volledig op maat – € 1999,-

 

Webshop laten maken

Woocommerce webwinkel, meest gekozen webwinkel cms wat meegroeit met jou online succes – € 1499,-

Opencart webwinkel, volwaardig voor de beginnende online webwinkelier. Voorzien van veel webwinkel modules – € 1999,-

Prestashop webwinkel, het ideale webshop cms systeem voor het opzetten van een complete professionele webwinkel – € 2499,-

 

Google optimalisatie website

Complete SEO (WordPress) website optimalisatie, wij zorgen door het plaatsen van de juiste waardevolle zoekwoorden en teksten voor een optimale vindbaarheid in Google – vanaf € 399,-

 

Google optimalisatie webshop

Complete SEO webwinkel optimalisatie, door het plaatsen van de beste artikel omschrijvingen in combinatie van de juiste omschrijven zul jij meer producten verkopen – vanaf € 599,-

 

Website SEO Ranking programma

Jaarprogramma voor een uniek SEP programma waarin wij maandelijks jouw website monitoren en waarnodig gaan aanpassen op het gebied van unieke en hoogvolume zoekwoorden inclusief concurrentie onderzoek, met als doel je website in de top 10 Google plaatsen en behouden. Opstart fee: € 249,- (eenmalige) + maandelijks € 199,- abonnement. Minimale looptijd 12 maanden, daarna maandelijk opzegbaar.

 

Teksten schrijven voor websites

Voordat we jou webteksten kunnen gaan schrijven gaan wij eerst een grondig onderzoek doen naar de meest gangbare zoekwoorden, want behalve zoekvolumes van deze woorden is het ook handig om te weten waar het laaghangend fruit hangt. Zodra we dat in kaart hebben gaat onze tekstschrijvster Janneke voor je aan de slag om de meest waardevolle teksten voor je website of blog te shrijven, zodat jou bezoeker maar ook Google weet waar jou product of dienst over gaat. Tarieven op aanvraag

Facebook & Instagram berichten (posts)

Wij verzorgen je complete Facebook en Instagram posts, dat wil zeggen dat wij wekelijks 3 unieke berichten (posts) op jouw bedrijfspagina van Facebook en Instagram plaatsen. De 3 unieke berichten die wij voor je schrijven en plaatsen zorgen er uiteindelijk voor dat jij met je bedrijf een autheriteit wordt in jou vakgebied.
Informeer vrijblijvend naar de werkwijze en tarieven.

Facebook & Instagram adverteren (ads)

Facebook en Instagram zijn momenteel de forums waar je tegen lage tarieven veel nieuwe klanten benaderen en ze uit te nodigen om gebruik te maken van jou aanbieding of voor het aanvragen van een informatie pakket. Door de juiste targeting naar uw ideale klant of doelgroep haalt u veel conversie (omzet) uit uw geinvesteerde budget. Wij kunnen tegen zeer gunstige tarieven de ideale campagne voor jou opzetten. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.


Logo + Huisstijl laten maken

Wij ontwerpen voor jou een uniel logo geheel naar jou idee of voorbeeld, of je geeft ons de vrijheid om voor jou een passend logo te ontwerpen. Alle logo’s leveren wij aan jou uit in de meest gangbare bestandsformaten t.w. .AI, EPS, PDF, PNG en JPG.
Je kunt bij ons kiezen uit 3 logo pakketten:

Logo Basic – kiezen uit 1 ontwerp – € 159,

Logo extra – Kiezen uit 2 ontwerpen – € 199,-

Logo VIP – Kiezen uit 4 ontwerpen – € 299,-

Tegen een meerprijs van slechts € 99,- ontwerpen wij jou complete huisstijl voor het drukken van visitekaartjes, briefpapier en enveloppe. En voor slechts € 39,- drukken wij voor jou 500 visitekaartjes geheel dubbelzijdig en full-color.


All-in website onderhoud

Elke website heeft periodiek onderhoud nodig, want doe je dat niet dan zet je de deur wagenwijd open voor eventueel hackers of andere kwaadwillende gasten, maar ik loop je dan het risico en gevaar dat bepaalde functies, zoals je contactformulier, je fotogalerij of oander functies die dan spontaan uitvallen. Dit soort dingen kun je voorkomen door wekelijks alles goed na te lopen en te updaten. Echter weten wij heel goed dat jij dat niet consequent doet met alle vervellende gevolgen van dien. Maar wij bieden je de complete oplossing want voor slechts € 25,- per maand verzorgen wij het totale onderhoud van je website, dat betekend dat wij wekelijks alle plugins voor je updaten, maar ook de WordPress en template updates worden door niet vergeten. Ook maken we dan dagelijks 3 back-ups van je website. kortom jij concentreerd je op jouw bedrijf en wij op jouw website. (Het traief van € 25,- per maand wordt jaarlijks gefactureerd)


Webhosting van je website

Elke website moet gekoppeld zijn aan een webhostingpakket want anders is je website niet zichtbaar op het internet. Maar de ene webhoster is de andere nog niet, want Google controleerd contineu de laad snelheid van je website, en als deze erg traag zal je website nooit hoog scoren in Google. Maar wij bieden jou de perfecte oplossing voor een super snelle webhosting voor jouw website. Je kunt bij ons kiezen uit 2 fantastische webhosting pakketten die wij jou aanbieden vanuit de beste hostingpartij in Nederland. Wij kunnen onze klanten tegen een gereduceerde prijs van slechts € 11,- per maand (ipv € 35,-) een zeer snelle en veilige webhosting aanbieden voor WordPress websites. Maar ook voor WordPress Woocommerce webshops, Opencart webshops en Prestashops webshop bieden wij een zeer veilige, snelle en stabiele webhosting voor € 19,95 per maand aan. Laat het ons weten indien je nog met vragen hierover zit, wij helpen je uiteraard graag.

Alle bovenstaande tarieven zijn uiteraard exclusief 21% BTW

 

 

Persoonlijk contact: Ten alle tijden kun je ons mailen, bellen of whatsappen. Je hebt altijd te maken met één contactpersoon

De uitgelezen kans voor online succes!

We zijn in staat om ervoor te zorgen dat jouw site het in de zoekmachines wint van andere websites. De websites die we creëren zijn volledig zoekmachine geoptimaliseerd.

SERVICES

Website Design

SERVICES

Domain Register

SERVICES

Google Advertise

SERVICES

Hosting
Packages

SERVICES

Banner
Graphics

Wat onze klanten je graag willen vertellen

Voor ons staat de klant centraal, we hechten daarom veel waarde aan reviews en zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

Barry M

H & B entertainment

“Silvio van de Ven heeft voor ons een prachtige en zeer goed vindbare website gemaakt. Veel kennis en vakmanschap in huis. Maar ook zeer zeker heel erg klantvriendelijk. En niet altijd een factuurtje als hij op ons verzoek iets moest aanpassen of veranderen.”

Johan Kerren

Het Popcornpaleis

“Silvio maakt je website helemaal op maat, zoals je het maar wilt hebben. Door hun expertise ziet mijn website er nu fantastisch uit. Dankzij Silvio van de Ven ben ik op het web nu veel zichtbaarder dan voorheen, waardoor ik nu bovenaan sta en hierdoor meer offertes voor de klanten mag maken.”

Pedi-Joy

“Klantvriendelijkheid en kennis. Ze weten waar ze over praten. We hadden een website die niet goed functioneerde en zijn daarmee naar Silvio van de Ven gegaan om te kijken wat er verbeterd zou kunnen worden. We zijn uitstekend geholpen, ze hebben kleine dingen op onze site aangepast, waardoor deze nu stukken beter te vinden is en beter functioneert. TOP!”

Op de juiste plek bij
Silvio van de Ven

Als dé webdesigner van Helmond met ruime ervaring vertel ik je graag wat ik voor je kan betekenen in het behalen van jouw online succes!