GENIET VAN ONZE LAGEN TARIEVEN.

HET IS ONZE PASSIE OM STRATEGISCH
MET JE MEE TE DENKEN

Voor betaalbare tarieven neem ik je al het werk uit handen.

Website laten maken

Met veel passie bouw ik al ruim 10 jaar via WordPress succesvolle en responsive websites. Bij ons kun je kiezen voor eindeloze en handige functionaliteiten. Ongeacht in welke branche jij je bevindt, we zijn er van overtuigd dat je online succes kunt hebben. Wellicht weet je nog niet helemaal hoe je diensten er uit gaan zien, wij analyseren je bedrijf en stellen in samenspraak met jou een duidelijk plan op om ervoor te zorgen dat jouw online zichtbaarheid wordt vergroot. Door het vergroten van je online zichtbaarheid kunnen er meer klanten bij je terecht komen, kan je omzet vergroot worden en bouw je meer naamsbekendheid op. Het maakt niet uit of je een MKB bedrijft bent of een kleine ondernemer, wij zorgen ervoor dat website aansluit om jouw wensen en behoeften.

Website laten maken

Je bent volledig eigenaar van je webshop, wij richten het alleen in naar jouw voorkeur en geven daarbij ons advies. We voorzien in de belangrijkste functionaliteiten en je kunt oneindig producten toevoegen. Ook regelen we functionaliteiten als betaalmogelijkheden en verzendmogelijkheden. Jij kunt vervolgens de webshop zelf eenvoudig aanpassen. Het is de manier op jouw producten online op een professionele manier aan te bieden.

Google optimalisatie

Wil je graag een eigen website, maar heb je geen of weinig verstaand hoe je goed gevonden kunt worden? Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe je website hoger scoort in zoekmachines zoals Bing en Google. Wij nemen de Search Engine Optimization graag uit handen zodat je meer omzet uit je website kunt halen en zodat je meer bezoekers op je website krijgt.

Website SEO ranking programma

Door ons SEO ranking programma zijn we in staat ervoor te zorgen dat jouw website beter scoort dan websites van andere ondernemers van bedrijven. We geven je website de juiste input mee zodat jouw website wint in Google.

Teksten schrijven voor je website

Tegen een betaalbaar tarief schrijven onze tekstschrijvers overtuigende webteksten die zoekmachine geoptimaliseerd zijn, zodat je meer kunt gaan verkopen. 

Facebook en Instagram adverteren

Wij vinden het belangrijk dat je naast dat je indruk maakt op (potentiële) klanten, je vooral ook impact maakt. Wil je graag meer leads naar je website? Wil je meer volgers op Instagram en meer likes op Facebook? Facebook adverteren of Instagram adverteren is dan wellicht iets wat je wilt inzetten. Welke doelstelling wil jij bereiken?

Logo + huisstijl laten maken

De huisstijl en het logo zijn als het ware het gezicht van het bedrijf. Je klanten komen hier als eerste mee in aanraking. Het zorgt daarnaast voor herkenning. Wij zijn gestart met grafische vormgeving en doen dit al ruim 26 jaar. Je ontvangt al snel de eerste ontwerpen en we voorzien in ieders budget.

Website onderhoud

Het is van belang om je website op tijd te updaten en te voorzien van de juiste plugins om er optimaal en op een goede manier van gebruik te kunnen maken. Jij hebt er geen omkijken meer naar, wij zorgen dat je website up-to-date is.

Webhosting

Werkt je website in WordPress niet naar behoren of ben je gehackt? Bij ons is je website altijd veilig doordat de website is voorzien van een SSL certificaat en je website is bij ons altijd online.

Het is onze passie om strategisch, met je mee te denken

Het is onze passie om strategisch met je mee te denken. Door onze verschillende expertises op het gebied van online marketing is er altijd wel iets passends te vinden voor jouw onderneming. We staan voor transparantie en bij ons hoef je dan ook geen overbodige of plotselinge extra kosten te verwachten. Onze diensten zijn all-in en je kunt altijd gebruik maken van onze gratis support. We hebben alles in huis om jou te kunnen ontzorgen of je simpelweg verder te helpen. Silvio van de Ven is dé webdesigner van Helmond die graag samen werkt aan jouw online succes.

waarom kiezen voor Zazoutotaal webdesign?

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online zou zeker mogelijk kunnen zijn. 

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onzen klanten altijd gebruik kunnen maken van ons gratis support.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen, wij lossen het voor je op.

WAAROM JE VOOR MIJ ZOU MOETEN KIEZEN?

Simpel, ik ben transparant over wat het je kost en wat het je oplevert.

Geen kleine lettertjes, maar all-in prijzen en altijd voorzien van gratis support.

Ooit gestart met grafische vormgeving en inmiddels uitgegroeid tot volwaardig bureau met ruim 10 jaar ervaring in online marketing en webdesign.

Zeer betaalbare tarieven: Bij ons weet je waar je aan toe bent. Voor een vaste all-in prijs weet je wat we voor je betekenen.

Persoonlijk contact: Ten alle tijden kun je ons mailen, bellen of whatsappen. Je hebt altijd te maken met één contactpersoon

De uitgelezen kans voor online succes!

We zijn in staat om ervoor te zorgen dat jouw site het in de zoekmachines wint van andere websites. De websites die we creëren zijn volledig zoekmachine geoptimaliseerd.

WEBSITE LATEN MAKEN

Website Design

SCOOR HOOG IN GOOGLE

Google optimalisatie

COPYWRITING

Webteksten schrijven

SOCIAAL MEDIA BEHEER

Facebook Instagram Campagnes

VEILIGE WEBSITE

Webhosting & onderhoud